"Proficiat!": Pauline, vriendin van Junior Planckaert, deelt heuglijk nieuws

221128PAULINEDEVOSJUNIORPLANCKAERTINSTAGRAM
Meer dan een jaar geleden viel Pauline De Vos als een blok voor Junior Planckaert in het datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. De tortelduifjes zijn nog steeds smoorverliefd. Maar ook op professioneel vlak gaat het Pauline voor de wind. Juniors vriendin heeft haar tanden gezet in een gloednieuw project.
Pauline De Vos kondigt met trots aan dat haar eerste juwelencollectie vanaf nu te koop is. “Meeegatrots op mijn eerste, eigen, oorbellencollectie”, maakt de realityster bekend op Instagram. Daarvoor liet ze zelf haar creatieve brein de vrije loop. “Ik heb ze zelf, één voor één mogen, samenstellen. De kleuren en de vormen heb ik dus mogen kiezen en hoe leuk is het resultaat?”, schrijft Juniors wederhelft dolenthousiast.
“Dankzij JUULS by Sarah zien ze er fantastisch mooi uit. Ze heeft ze met veel liefde handgemaakt voor jullie, want daar is ze een krak in”, vervolgt Pauline. “We zijn allebei heel blij met het resultaat van deze unieke collectie. Goed om te weten: ze wegen letterlijk niets, je kan ze dus perfect een hele dag aanhouden.” Voorlopig hebben ze samen 10 verschillende paren ontworpen, waarvan elk 5 stuks verkrijgbaar zijn. “‘t Is dus voor de rappe, hé”, knipoogt Juniors vriendin.

Knap gedaan

“Neem een kijkje (of bestel) op de webshop”, rondt Pauline af. En dat zijn haar volgers in ieder geval wel van plan. “Proficiat, mooie oorbellen”, “Gefeliciteerd, prachtige creatie”, “Knap gedaan”, “Zo tof”, “Supermooi, hoor!”, “Prachtige collectie, een krak in het vak”, “Trots!” en “Ik ga zeker een kijkje nemen”, klinkt het in de reacties.