Q-dj Tom De Cock heeft droevig nieuws over dochter: "Vaderhart krijgt het zwaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Q-dj Tom De Cock heeft droevig nieuws over dochter: "Vaderhart krijgt het zwaar"

Q-dj Tom De Cock heeft droevig nieuws over dochter: "Vaderhart krijgt het zwaar"

In 2014, bijna tien jaar geleden dus, besloten Tom De Cock en zijn echtgenoot een dochter te adopteren. Sinds kort hebben ze er nog een pleegzoontje bij. Helaas krijgt Toms vaderhart het nu hard te verduren. De Qmusic-presentator moet zijn dochter namelijk enkele dagen missen.

“Mijn hart is voor 3 nachten op sportklassen vertrokken”, schrijft Tom De Cock op Instagram. En hoewel het niet lang is, valt het afscheid hem toch zwaar. “De helikopter in mij wordt zot. Ik heb al 200.000 dingen bedacht die mis kunnen gaan”, bedenkt de radiopresentator zich.

De bezorgde papa in hem kon het dan ook niet laten om zijn dochter al meteen weer op te zoeken. “Nu onderweg naar daar om haar toch efkes zelf in te stoppen, en morgenochtend haar cornflakes te maken precies zoals zij dat wil, doei”, schrijft Tom met een gebroken hartje.

Loslaten

Gelukkigen steken Toms volgers hem meteen een hart onder de riem. “Zo mooi, die vaderliefde”, “Zo lief”, “Je bent een superpapa”, “Je bent een toppertje”, “Oh, zo herkenbaar”, “Dat worden drie lange dagen, hopelijk zijn ze snel terug”, “Ik snap je, maar ze zal de tijd van haar leven hebben”, “Een vaderhart krijgt het zwaar te verduren, sterkte”, “Maar loslaten hoort er ook bij” en “Komt goed”, troosten zijn volgers hem. Ook Dina Tersago en Ann Van Elsen sturen Tom een hartje toe.

Populair

Laatste nieuws