Qmusic-dj Dorothee Dauwe overstelpt met steunbetuigingen na plots overlijden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Qmusic-dj Dorothee Dauwe overstelpt met steunbetuigingen na plots overlijden

Qmusic-dj Dorothee Dauwe overstelpt met steunbetuigingen na plots overlijden

Dorothee Dauwe zal tot vrijdag niet te horen zijn aan Maarten Vancoillies zijde tijdens de ochtendshow op Qmusic. De radiopresentatrice heeft zopas afscheid moeten nemen van haar grootmoeder. Op Instagram pent ze een emotionele tekst neer, die haar volgers naar de keel grijpt.

“Mijn metje afgeven was één van de moeilijkste dingen die ik al heb moeten doen”, steekt Dorothee van wal. “Ik heb al sinds ik heel klein ben een hele goeie band met mijn grootouders, die mensen maken deel uit van mijn mooiste herinneringen.” Daarom heeft ze besloten de tijd te nemen om haar verdriet een plaats te geven. “En ik wil er nu even zijn voor mijn grootvader. Hij moet uitzoeken hoe het nu verder moet en ik wil ‘m daarbij helpen”, klinkt het.

“Ik ben heel dankbaar dat Maarten mij deze tijd gunt. En iedereen bij de ochtendshow en Qmusic in het algemeen. Niet vanzelfsprekend om zó gesteund te worden door zulke fantastische collega’s”, wil ze kwijt. Maar ook de luisteraars steken Dorothee meteen een hart onder de riem. “Heel veel sterkte”, “Dikke knuffel”, “Goeie moed”, “Je staat er niet alleen voor”, Neem alle tijd die je nodig hebt”, “Verzorg jezelf”, “We zijn er voor jou” en “Er komt een moment dat het verdriet plaats maakt voor de mooie herinneringen”, luidt het in de reacties.

“Goed dat je de tijd neemt om het verdriet te plaatsen! Heel veel liefde en sterkte, lieve schat”, wenst Hanne Verbruggen van K3 haar toe. “Veel moed en koester alle mooie herinneringen”, schrijft Staf Coppens. “Enorm veel sterkte”, moet ook Julie Vermeire van het hart. “Erg veel liefs”, troost Qmusic Dorothee. “Love you, lieve Do”, reageert ook collega Jolien Roets. Maar ook collega Maarten Vancoillie, Kim Van Oncen, Tom Dice en Kürt Rogiers laten hartjes achter in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws