Regi doet opvallende bekentenis over zijn verloofde Kristel: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi doet opvallende bekentenis over zijn verloofde Kristel: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

Regi doet opvallende bekentenis over zijn verloofde Kristel: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

Regi en Kristel gaan op VTM 2 uitpakken met hun huwelijk. Het koppel heeft besloten om alles te laten filmen. Zo zullen kijkers hun voorbereidingen kunnen volgen, de trouw zelf én zelfs hun huwelijksreis. Alles mag gezien worden, volgens Regi.

Zo vertelt het koppel onder andere ook over hun eerste ontmoeting. "Ik ben met Linda ooit in de Culture Club in Gent belandt", aldus Regi. "Ik weet niet goed hoe dat kwam, maar ik zag Kristel daar en dat was precies een film."

Ook Kristel beaamt dat. "Op een gegeven moment kwam hij binnen na een optreden, en ik riep hem en zei: 'Regi'. Hij keem om en dat was een magisch moment."

"Daar stond een blonde engel", aldus Regi. "Ik heb dat nog nooit meegemaakt. Dat was precies of de lightjockey had een spot op u gezet."

Ook een vriendin van Kristel was het moment niet onopgemerkt gebleven. "Claire, mijn beste vriendin, zegt altijd dat ze het moment terug beleefd als: 'Dat was precies alsof de zee openging, zoals het Mozesverhaal, en er twee magneten naar elkaar toegetrokken werden. Alle mensen keken naar jullie en dat was magisch.'"

"We kenden elkaar precies al jaren", gaat Regi daar nog op in.

'Regi Gaat Trouwen', elke dinsdag om 21.55 uur op VTM 2 en VTMGO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws