Regi doet wenkbrauwen fronsen met opmerkelijk bericht: "Carrièreswitch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi doet wenkbrauwen fronsen met opmerkelijk bericht: "Carrièreswitch"

Regi doet wenkbrauwen fronsen met opmerkelijk bericht: "Carrièreswitch"

Regi heeft sinds kort niet alleen een nieuwe vriendin, de dj heeft ook een nieuwe hobby gevonden. Op zijn Instagrampagina laat hij daar meer van zien en zo lokt hij meteen heel wat reacties uit.

Regi maakte op 14 februari bekend dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden bij de 34-jarige Kristel uit Genk. Eindelijk is hij terug van ’t straat na de pijnlijke breuk met Elke Vanelderen en dat mag iedereen geweten hebben. Niet alleen gaat het Regi voor de wind in de liefde, ook op sportief vlak boekt hij vooruitgang.

Zo verklapt hij op sociale media dat hij begonnen is met wielrennen. Hij deelt enkele kiekjes, waaronder een met zijn nieuwe liefde, waarop hij meer laat zien van zijn nieuwe hobby. De dj lijkt het alvast helemaal geweldig te vinden. “Carrièrswitch!”, schrijft hij enthousiast onder de fotoreeks.

Al snel krijgt hij heel wat reacties binnen van zijn volgers. “Ja lap, gedaan met het Sportpaleis”, “Het beeld moet nog wennen”, “Je mag nog niet op rust hoor”, “Liever geen carrièreswitch”, “Geweldig”, “Wat kan hij niet”, "Breek je rug niet, hé", "De nieuwe Tom Boonen", "Juist op tijd voor de Ronde van Vlaanderen" en “Goed bezig”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws