Rik Verheye erg aangedaan door plots overlijden: "Blijven ontredderd achter" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye erg aangedaan door plots overlijden: "Blijven ontredderd achter"

Rik Verheye erg aangedaan door plots overlijden: "Blijven ontredderd achter"

Rik Verheye werd zopas opgeschrikt door verschrikkelijk nieuws. Het productiehuis Woestijnvis heeft namelijk gemeld dat een van hun werknemers is overleden en die boodschap deelt de acteur ook op zijn eigen Instagramverhaal.

Een grote schok voor de Vlaamse tv-wereld. Het productiehuis Woestijnvis, bekend van diverse programma's waaronder 'De Slimste Mens ter Wereld', 'Hotel Romantiek', 'De Mol' en 'Control Pedro', heeft zopas bekend gemaakt dat Yoohan Leyssens is overleden. Op Instagram plaatst het bedrijf een pakkende boodschap.

"Woestijnvispionier, grootmeester van de montage, kwaliteitsinjectie in elk project waar hij bij betrokken was", schrijft het productiehuis onder een foto van Leyssens. "Genereuze, warme en geestige man. We blijven ontredderd achter", klinkt het. RIk Verheye deelt deze post ook op zijn eigen Instagramverhaal.

Medeleven

In de comments staan heel wat steunbetuigingen. Onder andere Rik Verheye en Fatma Taspinar laten verschillende hartjes achter. "Heel veel liefs en mooie herinneringen wens ik jullie", reageert Astrid Stockman dan weer. "Sterkte aan iedereen daar", "Fijne man, mooie herinneringen", "Veel troost en warmte gewenst", "Moeilijk te vatten" en "Sterkte aan iedereen die hem lief had", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws