Rik Verheye in diepe rouw na onverwacht overlijden: "Rust in vrede" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye in diepe rouw na onverwacht overlijden: "Rust in vrede"

Rik Verheye in diepe rouw na onverwacht overlijden: "Rust in vrede"

Rik Verheye is compleet van slag. De acteur, die een grote voetbalfan is, heeft zopas vreselijk nieuws vernomen. Zo is de ex-doelman van zijn favoriete voetbalploeg overleden. Op zijn Instagrampagina plaatst hij nu een mooi eerbetoon voor de legendarische keeper.

Rik Verheye verscheen de laatste tijd geregeld in het nieuws door zijn split met Ella Leyers. Het showbizzkoppel was reeds verloofd na amper honderd dagen, maar de liefde bleek toch al snel bekoeld te zijn. Een pijnlijke breuk dus, want de twee woonden bovendien ook al samen. Nu heeft de acteur het opnieuw moeilijk.

Zo is Birger Jensen, de ex-doelman van Club Brugge, op 72-jarige overleden. De Deen speelde van 1974 tot 1988 bij de favoriete voetbalclub van Rik en hij werd beschouwd als één van de beste keepers van Europa. Birger werd een tijdje geleden al opgenomen in het ziekenhuis en daar is hij nu ook overleden.

Een groot verlies dus voor de voetbalwereld. Club Brugge post op Twitter ook een aangrijpende boodschap. “Een icoon heeft ons verlaten. Rust zacht, Birger Jensen”, klinkt het. Ook Verheye moet nog wat kwijt over dit droevige nieuws. “RIP Birger ‘icon’ Jensen”, schrijft de acteur op zijn Instagramverhaal.

Rik Verheye in diepe rouw na onverwacht overlijden: "Rust in vrede"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws