Romy en Niels uit 'The Sky Is The Limit' hebben groot nieuws: "Wat een droom" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Romy en Niels uit 'The Sky Is The Limit' hebben groot nieuws: "Wat een droom"

Romy en Niels uit 'The Sky Is The Limit' hebben groot nieuws: "Wat een droom"

Romy Biscop en Niels Lagrange, die we allebei kennen uit ‘The Sky is the Limit’, stappen binnenkort in het huwelijksbootje. De tortelduifjes maakten het grote nieuws zelf bekend op sociale media.

“Ik wist dat ik de liefste soulmate had… Maar nu krijg ik officieel de liefste man! Wat een droom”, schrijft Romy op Facebook. Daarbij deelt ze een video waarin Niels voor haar op één knie gaat terwijl het koppeltje op de prachtige tonen van Lady Gaga danst. Romy kan haar ogen duidelijk niet geloven. Ze zegt volmondig ja en vliegt haar toekomstige in de armen.

Romy en Niels waren in 2018 allebei te zien in ‘The Sky is the Limit’. Zo leerden de tortelduifjes elkaar kennen. Niels had toen nog een andere vriendin, maar liet haar vallen voor Romy. Ondertussen is het koppeltje al drie jaar gelukkig samen. Dat het goed botert tussen hen werd onlangs nogmaals duidelijk toen ze in het VTM-programma ‘Costa Belgica’ een liefdesnestje zochten onder de Spaanse zon.

Een huwelijk komt dan ook niet als de grootste verrassing. “Ik heb de stap al gezet met de verkeerde man, dus waarom zou ik het nu niet met de juiste doen?”, klonk het vorig jaar nog bij Romy in Het Laatste Nieuws. “Voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik niet alleen ben, het is niet meer ieder voor zich, we doen alles samen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws