Ruim 1,5 jaar na de dood van Gary deelt Ruth Beeckmans opnieuw hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruim 1,5 jaar na de dood van Gary deelt Ruth Beeckmans opnieuw hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte"

Ruim 1,5 jaar na de dood van Gary deelt Ruth Beeckmans opnieuw hartbrekend nieuws: "Heel veel sterkte"

Ruth Beeckmans moest ruim anderhalf jaar geleden compleet onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Nu brak er opnieuw een zeer moeilijk dag aan voor de 41-jarige actrice.

Op 29 april 2022 sloeg het noodlot toe voor actrice Ruth Beeckmans. Haar levenspartner Gary stierf toen onverwacht aan de gevolgen van hartfalen. Hij werd amper 55 jaar. Ruth heeft ook twee dochters met Gary: Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Voor Ruth brak er nu opnieuw een zeer emotionele dag aan. Dat laat ze weten via Instagram. "7 december, voor altijd de dag die het begin van ons markeert!", schrijft ze bij een mooi kiekje van hun tweetjes.

Veel steun

"Deze dag zonder jou moeten vieren breekt mijn hart. Ons liefdesverhaal zal nooit eindigen. Ik hou voor altijd van jou. Voor altijd tezamen", sluit ze haar bericht af. Ruth wordt dan ook overladen met steun. Zo laten heel wat mensen een veelbetekenend hartje achter bij de Instagrampost. "Heel veel sterkte!" en "Dikke knuffel", klinkt het ook nog in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws