Ruim 2 maanden na de geboorte van dochtertje Nova: Kato Callebaut en Tom Dice onthullen groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruim 2 maanden na de geboorte van dochtertje Nova: Kato Callebaut en Tom Dice onthullen groot nieuws

Ruim 2 maanden na de geboorte van dochtertje Nova: Kato Callebaut en Tom Dice onthullen groot nieuws

``Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings mochten eind vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. Nu brak er opnieuw een zeer spannende dag aan voor het kersverse gezinnetje.

Tom Dice en Kato Callebaut zijn op 18 november de trotse ouders geworden van een dochtertje, die luistert naar de naam Nova. Zij is intussen al 2,5 maanden oud. Nu brak er ook een zeer speciale dag aan voor Tom, Kato en hun dochtertje.

Op 2 februari stond het koppel namelijk opnieuw op het podium met The Starlings. Wie dat optreden vanop de eerste rij mocht mee volgen, is dochtertje Nova. "Vanavond voor de eerste keer weer op het podium en ons nieuwste bandlid is er helemaal klaar voor", schreef Kato vrijdag op Instagram bij enkele foto's van de kleine Nova in haar autostoel. Tom en Kato hadden eerder al aangegeven dat ze hun dochtertje gingen meenemen op tour.

Opgroeien op het podium

"Nova zal erbij zijn, bij élk optreden", vertelden ze onlangs in Het Laatste Nieuws. "Toen Nova in de buik zat, zat zij ook al op de eerste rij. Ons kindje gaat opgroeien op het podium, letterlijk, en dat vinden we een zeer fijne gedachte", aldus het koppel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws