Ruth Beeckmans deelt opnieuw somber nieuws: "Ik ga dat nooit meer kunnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans deelt opnieuw somber nieuws: "Ik ga dat nooit meer kunnen"

Ruth Beeckmans deelt opnieuw somber nieuws: "Ik ga dat nooit meer kunnen"

Ruth Beeckmans schitterde eerder deze week op de rode loper van haar gloednieuwe film ‘Aller/Retour’. De actrice lijkt helemaal terug van weggeweest. Maar hoe gaat het nu echt met haar? Nog niet zo lang geleden moest het VTM-gezicht namelijk afscheid nemen van partner.

Een klein jaar geleden moest Ruth Beeckmans helaas afscheid nemen van haar vriend Gary, de papa van haar twee dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae. Hij overleed op zijn 54ste totaal onverwacht aan hartfalen. Negen maanden na zijn overleden klom de presentatrice stilaan uit haar diepe dal en keerde ze met ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’ op VTM terug naar het scherm.

Maar ook als actrice heeft Ruth nu haar comeback gemaakt. Ze heeft momenteel de hoofdrol beet in de gloednieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. En ze ziet er stralend uit. Ze kwam voor de grap zelfs zelf met een vrachtwagen aangereden op de rode loper. Toch heeft ze nog niet het gevoel dat ze helemaal terug is.

“Ik denk dat ik nooit voor de volle 100% terug zal zijn”, geeft ze toe. “Omdat er een heel belangrijk stukje van mij weg is. Maar we doen ons best om er zo goed als mogelijk weer bij te zijn.” Zowel als presentatrice als als actrice. “Op zoveel moeilijk manieren”, besluit Ruth. Wij wensen haar alvast heel veel succes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws