Sam Gooris en Kelly Pfaff in de wolken door nieuws over hun zoon: "Proficiat!"

221124KELLYPFAFFINSTAGRAM
Het leven zit best mee voor de familie Gooris. Momenteel genieten Sam en co van hun roadtrip door de Verenigde Staten voor het tweede seizoen van hun VTM-reeks ‘Expeditie Gooris’. Dat ze het er naar hun zin hebben, konden we al zien op Instagram. Maar als kers op de taart heeft het gezinnetje daar nu iets groots te vieren.
Kenji Gooris, de jongste van de hoop, is jarig. Sam en Kelly’s zoon mag vandaag 21 kaarsjes uitblazen. 21, de leeftijd waarop nu ook Kenji in de VS legaal met een pintje mag klinken op zijn grote dag. En vieren, dat zullen ze vast en zeker. “Gelukkige verjaardag en geniet van je speciale dag”, schrijft een trotse Sam Gooris op Instagram. “Wij hebben je lief en zijn ontzettend fier op je.”
Ook grote zus Shania zet haar lieve broertje in de bloemetjes. “De gelukkigste verjaardag aan de beste vriend aller tijden”, wil ze kwijt op Instagram. “Dank u om al 21 jaar iedere dag een lach op mijn gezicht te toveren! Voor elke keer dat ik het moeilijk had en jij er was om mij vast te houden of simpelweg te doen lachen! Voor alle avonturen die we samen beleven en nog zullen beleven”, klinkt haar prachtige boodschap.
“Ik zie je graag”, sluit Shania haar berichtje af. De liefde spat ervan af en dat is ook Sam en Shania’s volgers niet ontgaan. De gelukswensen stromen dan ook binnen. “Gelukkige verjaardag”, wenst Ruth Beeckmans Kenji toe. “Yes, Boogschutterseizoen is aangebroken! Proficiat, Kenji”, moet ook Natalia van het hart.