Sandrine André doet boekje open over 'Familie'-collega Sieg De Doncker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandrine André doet boekje open over 'Familie'-collega Sieg De Doncker

Sandrine André doet boekje open over 'Familie'-collega Sieg De Doncker

Sieg De Doncker maakt zich niet echt populair in ‘Familie’. De agressieve kant van zijn personage Koen komt steeds meer naar boven en dat moest zijn vriendin Veronique (Sandrine André) helaas aan den lijve ondervinden. Daarmee kaart de soap het onderwerp partnergeweld aan. En dat levert enkele heftige scènes op.

Hoewel het allemaal maar fictie is, wilde Sieg De Doncker toch even alle misverstanden uit de weg. “Mijn personage staat heel ver weg van wie ik echt ben”, sust hij zijn volgers op Instagram. “Sandrine en ik kunnen het in het echte leven prima met elkaar vinden!”

Waar het er in de soap nogal hevig aan toegaat, is het op de set wel altijd dikke pret tussen Sieg en Sandrine. Dat kan de actrice met veel plezier beamen. “Het ziet er op televisie echt wel gruwelijk echt uit, maar gelukkig ben je in het echt wel een crème van een vent”, wil ze kwijt over haar liefste collega. Gevolgd door de hashtags “We doen maar alsof” en “Slechterik spelen”.

Het verschil tussen Koen en Sieg kan niet groter zijn, gelukkig maar. “In het echte leven is het juist omgekeerd, mijn geweldige partner in crime”, kan ook Siegs vriendin Maureen Vanherberghen met de hand op het hart kwijt in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws