Sandrine André heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-collega Kürt Rogiers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandrine André heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-collega Kürt Rogiers

Sandrine André heeft duidelijke boodschap voor 'Familie'-collega Kürt Rogiers

Vandaag is het een speciale dag voor Kürt Rogiers en dat beseft ook Sandrine André maar al te goed. Op haar Instagramverhaal zet zij de acteur even in de bloemetjes.

Sandrine André en Kürt Rogiers schitteren allebei in ‘Familie’. In de VTM-soap vertolken ze respectievelijk de rol van Veronique Van den Bossche en Lars De Wulf. Ook vandaag staan de twee collega’s weer samen op de set. Dat laat de actrice zien op haar Instagrampagina met een leuk kiekje.

Sandrine deelt dit plaatje omdat het vandaag de verjaardag van Kürt is. De acteur mag 52 kaarsjes uitblazen. “Op z’n verjaardag samen wachten tot de regen stopt”, schrijft ze onder de foto van hun tweetjes. “Happy birthday”, voegt ze er nog aan toe. Ook haar volgers moeten meteen wat kwijt.

In de commentaren wensen zij Kürt ook allemaal een dikke proficiat. “Gelukkige verjaardag”, “Gefeliciteerd”, “Happy one” en “Fijne dag”, klinkt het meermaals. Ook hebben ze nog wat te zeggen over de nieuwe selfie. “Ah lief”, “Prachtig” en “Love this”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws