Sarah De Bie kondigt plots bijzonder droevig nieuws aan: "Met pijn in het hart stoppen we ermee"

231110sarahdebiewoutvanaertinstagram
Sarah De Bie startte twee jaar geleden samen met Dorien Reynaert de podcast 'TwentyFourSeven', waarin ze telkens een gast uitnodigden om over hun gezinsleven te praten. Maar helaas laten Sarah en Dorien nu via hun sociale media weten dat ze stoppen met hun podcast. Het nieuws komt er 3,5 maand nadat Sarah en Wout van Aert hun tweede zoontje, Jerome, mochten verwelkomen.
"Piep! Het is even geleden dat jullie nog iets van ons hebben gehoord en dat had een reden ...", steken Sarah en Dorien van wal op Instagram. "Na lang wikken en wegen hebben we besloten - met toch wel wat pijn in het hart - te stoppen met het opnemen van nieuwe afleveringen voor onze podcast."
"Twee jaar geleden sprongen we, vanuit een soort van buikgevoel als kersverse mama’s, in dit nieuwe avontuur met niks van ervaring maar wel met heel veel goesting en enthousiasme! Vanaf de eerste opname tot en met de allerlaatste hebben we er heel veel plezier, kennis en voldoening uitgehaald. Nu, twee volgroeide peuters en een kleine baby later én heel wat levenservaring rijker zwaaien we af", aldus Sarah en Dorien.

Andere plannen

Ze leggen ook uit waarom ze stoppen met hun podcast. "Als we iets doen, willen we het ook goed doen en omwille van nieuwe projecten en andere plannen werd het voor ons beiden de laatste tijd moeilijk om nog voldoende tijd en energie te vinden wat de TwentyFourSeven-podcast verdient om te krijgen, dus dan doen we het liever niet meer. Geen halfwerk voor ons."
Ze bedanken ook nog de gasten, de luisteraars en hun team. "Jullie hebben er allemaal mee voor gezorgd dat TwentyFourSeven de podcast is geworden waar we op voorhand stiekem op hadden gehoopt. Wij sluiten hier nu af maar de afleveringen blijven uiteraard online staan dus bij deze: nog veel luisterplezier gewenst en sowieso tot ziens! Liefs, Dorien en Sarah."