Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen bijzonder intiem moment in Parijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen bijzonder intiem moment in Parijs

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen bijzonder intiem moment in Parijs

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. De twee hebben het momenteel erg naar hun zin in de stad van de liefde en daar deelt Sarah nu enkele bijzondere foto's van.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst zijn ondertussen al langer dan 2 jaar samen. Toch krijgen we niet heel veel te zien van het koppel in de media, want ze houden hun relatie toch liever een beetje privé. Zo hebben we Sarah nog steeds niet gezien in ‘De Verhulstjes’ en ook Viktor duikt niet op in de vlogs van zijn vriendin.

Wat de twee wel soms doen, is een kiekje op sociale media delen. Daardoor komen we nu ook weer heel wat te weten, want de tortelduifjes vertoeven momenteel in de stad van de liefde. Sarah deelde eerder al op haar Instagramverhaal dat ze onderweg was naar Parijs, maar het was nog niet duidelijk wie haar gezelschap was.

Tot nu dus, want ze deelt een prachtig plaatje samen met Viktor. Ze poseren samen voor de spiegel en Viktor legt zijn hoofd op haar schouder. Het koppel lijkt het ook naar hun zin te hebben in Parijs. Zo heeft Sarah ook nog enkele andere foto’s gedeeld waarop te zien is dat ze genieten van een lekker etentje.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst delen bijzonder intiem moment in Parijs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws