Schlagerzanger Steve Tielens (52) moet dringend onder het mes: "Gelukkig kan ik nog blijven optreden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schlagerzanger Steve Tielens (52) moet dringend onder het mes: "Gelukkig kan ik nog blijven optreden"

Schlagerzanger Steve Tielens (52) moet dringend onder het mes: "Gelukkig kan ik nog blijven optreden"

Steve Tielens is momenteel is Turkije. Niet met vakantie, wel voor een esthetische ingreep. De schlagerzanger liet er zijn tanden afvijlen en krijgt een volledig nieuw gebit. Al laat dat laatste nog enkele maanden op zich wachten.

“Mijn tanden waren ongelijk en ze waren versleten. Daarom koos ik voor deze oplossing”, zegt Steve Tielens in Het Laatste Nieuws. De schlagerzanger bevindt zich momenteel in Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen. “Ik betaal hier tussen de 8.000 à 10.000 euro voor een heel nieuw gebit, dat is een vierde van wat ik in België zou betalen”, klinkt het.

“Ik heb momenteel nog net genoeg tanden om op te treden”, lacht Steve. “Op de plaatsen waar ze mijn tanden hebben getrokken, hebben ze nu implantaten gestoken en die moeten eerst nog genezen.” Op het eindresultaat is het dus nog even wachten. Pas eind december kan de zanger terugkeren naar Turkije door de afwerking van de ingreep. “Tot dan zit ik met een half gebit. De tanden die er nog staan, krijgen vrijdag kronen. Dus ik ben niet volledig tandloos”, legt hij uit.

Horrorverhalen

De schlagerzanger had er heel wat voor over en liet zich in de verste verte niet afschrikken door de horrorverhalen rond de tandzorgreizen. “In het begin was ik wel wat onwennig, maar ondertussen voel ik me hier op mijn gemak”, onderstreept hij. De zanger is nu al tevreden! “Ik kan gewoon blijven optreden en dat is het belangrijkste”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws