Slecht nieuws bekend over 'De Mol'-winnaar Lancelot: "In het ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws bekend over 'De Mol'-winnaar Lancelot: "In het ziekenhuis"

Slecht nieuws bekend over 'De Mol'-winnaar Lancelot: "In het ziekenhuis"

Zondagavond konden we nog een laatste keer genieten van deze sympathieke groep ‘De Mol’-kandidaten op ons scherm. Gelukkig ook van Lancelot. Maar het scheelde geen haar of de reünie-aflevering moest zonder hem plaatsvinden. De winnaar kwam namelijk net uit het ziekenhuis.

Een goede week geleden konden we genieten van de finale van ‘De Mol’. Daarin zagen we hoe Comfort uit haar schaduw trad als saboteur en Lancelot haar met de beste score - hij was uiteindelijk iets sneller dan Toos - wist te ontmaskeren. Dat werd nog eens uitgebreid gevierd met de finale op groot scherm in de Kinepolis van Antwerpen.

Al was de winnaar van het voorbije seizoen er bijna niet bij geweest. De avond ervoor was het iets minder goed gesteld met de vastgoedmakelaar. “De avond vóór de finale heb ik in het ziekenhuis gelegen”, weet Lancelot nu te vertellen in Humo.

Spoedingreep

De winnaar van ‘De Mol’ moest met spoed geopereerd worden. “Een minimale maar pijnlijke spoedingreep”, vertelt hij. En dat heeft duidelijk,zijn sporen nagelaten. “Waardoor ik de grote dag feestelijk heb ingezet met een ontbijtje Dafalgan”, zegt de eeuwig grappende Lancelot. Gelukkig is hij nu aan de beterhand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws