Slecht nieuws over Carmen Pfaff (67) na hersenbloeding: "Onderliggende schade" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws over Carmen Pfaff (67) na hersenbloeding: "Onderliggende schade"

Slecht nieuws over Carmen Pfaff (67) na hersenbloeding: "Onderliggende schade"

Carmen Pfaff (67) is terug in België, zo’n twee weken nadat ze een hersenbloeding kreeg op het vliegtuig naar Mallorca. Maar hoe is de situatie nu? Dochter Kelly Pfaff geeft een verontrustende update over haar toestand.

Een tweetal weken geleden werd Carmen Pfaff getroffen door een hersenbloeding toen ze met haar echtgenoot, Jean-Marie Pfaff, op weg was naar het Spaanse eiland Mallorca. Meteen na de landing werd ze overgebracht naar het ziekenhuis in de hoofdstad Palma. “Zoals het er nu naar uit ziet, wijst niets op blijvende letsels”, reageerde Kelly Pfaff toen in Het Laatste Nieuws. “Maar het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn.”

Intussen is Carmen gerepatrieerd naar ons land en ligt ze op de dienst neurologie, waar ze voortdurend gemonitord wordt. Dat laat Kelly weten in Het Nieuwsblad. “Mama kan alles bewegen, ze kan praten en haar oefeningen bij de kinesist zitten op schema”, stelt haar dochter gerust. “Ook haar moraal is goed en ze verliest haar humor niet, maar het is te vroeg voor sluitende conclusies.”

Onderliggende schade

Hoewel de vooruitzichten er voorlopig hoopvol uitzien, heeft Kelly ook somber nieuws over haar moeder. Er staat Carmen namelijk een intensieve revalidatie van minstens zes maanden te wachten. “En pas dan hebben we zicht op het totaalplaatje”, aldus Sam Gooris’ vrouw. “Je kunt het best vergelijken met een overstroming: terwijl het water zich langzaam terugtrekt, wordt de eventuele onderliggende schade duidelijk”, legt Kelly uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws