Slecht nieuws voor de fans van Aaron Blommaert: zanger moet hen helaas teleurstellen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws voor de fans van Aaron Blommaert: zanger moet hen helaas teleurstellen

Slecht nieuws voor de fans van Aaron Blommaert: zanger moet hen helaas teleurstellen

Het gaat hard voor Aaron Blommaert. Op zijn 21ste is hij niet alleen populair als acteur in ‘Familie’ of presentator van ‘The Voice Kids’, ook zijn muzikale carrière krijgt meer en meer vorm. Al moet de zanger zijn fans nu helaas wel teleurstellen.

Aaron Blommaert was dit jaar overal. Niet alleen in ‘Familie’ of ‘The Voice’, de zanger won ook ‘The Masked Singer’ en bracht met ‘Zonde’, dat meteen een schot in de roos was, zijn eerste solonummer uit. “Die deelname als Tovenaar aan ‘The Masked Singer’ gaf het ideale zetje. De sterren stonden goed”, bedenkt hij zich in Het Belang van Limburg. “Heel belangrijk, want muziek is geen exacte wetenschap. Er is ook wat geluk mee gemoeid.”

Maar Aaron kan op zijn twee oren slapen. Zijn debuutnummer ‘Zonde’ deed het fantastisch en ook opvolger ‘Deurbel’ wordt regelmatig op de radio gespeeld. “Dat zit snor. En de eerste optredens voor de zomer van 2024 lopen ook al binnen”, onthult de zanger. Al zullen de fans daar helaas - tegen alle verwachtingen in - wellicht niet al te veel nieuwe muziek te horen krijgen. Aaron is namelijk nog niet meteen van plan om een eerste album uit te brengen.

Geen album

“Zeg, ‘Deurbel’ is ocharme mijn tweede single”, lacht hij. “Kijk naar Pommelien (Thijs, red.), die in 2020 een hit scoorde met ‘Nu wij niet meer praten’. Haar eerste album verscheen pas deze zomer. Gun me enkele jaren om in de muziek te groeien”, denkt Aaron er duidelijk over. Hij heeft per slot van rekening zijn handen vol met de combinatie van zijn jobs. Zijn zangcarrière komt dus nog niet op de eerste plaats. “Voorlopig blijf ik zingen, acteren én presenteren”, besluit hij. “Ik ben 21, het zou gek zijn mocht ik nu al een keuze maken voor de rest van mijn leven.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws