'Spring'-bandleden doen unieke actie voor het goede doel: "Een heel mooi gebaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Spring'-bandleden doen unieke actie voor het goede doel: "Een heel mooi gebaar"

'Spring'-bandleden doen unieke actie voor het goede doel: "Een heel mooi gebaar"

‘Spring’ stond nog maar pas op de planken in het Sportpaleis en daar hebben de bandleden een erg warm gevoel aan over gehouden. Daarom willen ze zich nu inzetten voor het goede doel.

Het was alweer even geleden, maar onlangs stond ‘Spring’ opnieuw op het podium. Zo gaven de bandleden het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis tijdens de ‘rewindparty’ van Studio 100. “Wij genieten nog altijd na van onze concerten in het Sportpaleis”, schrijven Cara Van der Auwera, Jelle Cleymans en Dami Corlazzoli nu op Instagram.

“We willen deze energie gebruiken om iets speciaals te doen voor jullie, in het kader van De Warmste Week”, klinkt het. Daarom hebben de bandleden besloten om hun platina award van hun allereerste single ‘Spring’ te veilen. De opbrengst zal naar de vzw Kapoentje in Oostende gaan. “Zij bieden hulp aan jonge gezinnen met problemen”, verduidelijken ze.

“Via hun Pamperbank kunnen deze mensen onder andere goedkoop luiers kopen voor hun kids. Zo geven we samen een kinderarmoede een figuurlijke schop onder de kont”, aldus ‘Spring’. De fans reageren alvast erg enthousiast op dit leuke nieuws. “Toppers”, “Say what?”, “Dat is wel heel erg lief”, “Zullen we samenleggen?”, “Wauw, dat is een heel schoon gebaar van jullie”,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws