Start Zita Wauters modellencarrière? "Ze gaat Valerie De Booser achterna" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Start Zita Wauters modellencarrière? "Ze gaat Valerie De Booser achterna"

Start Zita Wauters modellencarrière? "Ze gaat Valerie De Booser achterna"

Zita Wauters, de 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, begint steeds meer op haar mama te lijken. Dat is niemand op sociale media ontgaan. Bovendien staat ze steeds vaker voor de lens. Staat haar net zoals haar moeder een mooie modellencarrière te wachten?

Valerie De Booser ziet haar dochter duidelijk in har voetsporen treden. Dat is ook Veronique Vermeire, die modellen aanwerft bij het prestigieuze Dominique Models in Brussel, opgevallen. “Het viel ook mij meteen op dat er aardig wat gelijkenissen zijn tussen Zita en Valerie”, zegt ze in TV-Familie. “Al zie ik ook enkele trekken van haar papa. Maar vooral die mooie grote ogen heeft ze van haar mama. Ja, daar kan ze mee uitpakken.”

Maar dat is niet haar enige troef. “Ze heeft een mooi gezicht, een mooie huid en haren. Kortom: ze straalt”, vindt Vermeire. “Al ken ik Zita’s maten natuurlijk niet. Maar tegenwoordig zijn de lengte en maten niet meer zo belangrijk. Meisjes van 1m70 hebben nu veel meer werk dan vroeger.” Alles staat of valt volgens haar tegenwoordig met persoonlijkheid: is Zita een tof, spontaan meisje? “Het ziet ernaar uit dat ze dat zeker is”, klinkt het. Maar of ze het echt zal maken als model zoals haar mama, weet ze niet.

“Daar komt nog zoveel meer bij kijken, hoe mooi de foto’s van Zita ook mogen zijn”, zegt Vermeire. “Maar Zita is natuurlijk de ‘dochter van’, en dat kan helpen. Mocht ze de ambitie hebben om opdrachten aan te nemen, zou ik haar vooral zien in commerciële jobs.” Daarmee bedoelt ze jonge merken als Bel&Bo, JBC, LolaLiza... “Maar dan moet ze het wel zélf willen.” Maar ook Vermeire staat open voor een kennismakingsgesprek met Zita. “Hm, we zijn benieuwd”, aldus Veronique.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws