Stephanie Planckaert deelt opvallende foto met Christopher Timmerman: "Had ik echt niet zien aankomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert deelt opvallende foto met Christopher Timmerman: "Had ik echt niet zien aankomen"

Stephanie Planckaert deelt opvallende foto met Christopher Timmerman: "Had ik echt niet zien aankomen"

De Planckaerts vertoeven momenteel op het domein van hun kasteel in Frankrijk. Daar organiseren voor het tweede jaar op rij glampingweekends. Op Instagram deelde Stephanie nu ook een zeer bijzonder kiekje met haar man Christopher Timmerman vanop het kasteeldomein.

De familie Planckaert is momenteel nog volop bezig met de renovatie van hun kasteel in het Franse Lurcy-Lévis. In 'Château Planckaert' konden de kijkers de verbouwing op de voet volgen. Zo werden een tijdje geleden de werken aan het dak afgerond.

Maar de Planckaerts hebben nog heel wat werk aan het kasteel. "De werken aan het dak zijn afgelopen. Nu starten we met de renovatie binnen", vertelde Eddy Planckaert onlangs nog in Het Laatste Nieuws. "Tegen eind volgend jaar hopen we met alles klaar te zijn", aldus Eddy.

Nooit zien aankomen

Tot dan organiseert de familie glampingweekends op het domein van hun kasteel. En dat is iets wat Stephanie blijkbaar nooit had durven te dromen. "Dat we ooit met een schort van een glampingweekend op het terras van een kasteel zouden zitten, had ik niet echt zien aankomen eigenlijk feitelijk", schrijft ze op Instagram bij een prachtige foto waarop ze poseert met haar wederhelft, Christopher Timmerman.

Populair

Laatste nieuws