Stijn uit 'Blind Getrouwd' showt zijn nieuwe tattoo met prachtige betekenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stijn uit 'Blind Getrouwd' showt zijn nieuwe tattoo met prachtige betekenis

Stijn uit 'Blind Getrouwd' showt zijn nieuwe tattoo met prachtige betekenis

Nuria Gilizintinova verklapte zopas dat ze een tattoo heeft laten zetten van een kunstwerkje van haar zoontje Victor. Niet veel later verklapt ze ook dat haar man Stijn Van Poucke iets heeft laten vereeuwigen op zijn lichaam. Zijn nieuwe tattoo laat ze nu zien op haar Instagramverhaal.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke kennen we nog van het allereerste seizoen van het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. De tortelduifjes zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar en ze kregen samen ook al twee kindjes: zoontjes Victor en Théodore. Nuria deelde zopas op haar Instagrampagina dat ze een tattoo heeft laten zetten die haar oudste zoon ontworpen heeft.

"A piece of art. Kunstenaar: Victor Van Poucke, vijf jaar", schreef ze onder het kiekje waarop ze de nieuwe tattoo laat zien. "Ikzelf ben er superblij mee. Een tekening van mijn oudste zoon voor altijd vereeuwigd op mijn rechterarm", aldus de mama. Binnenkort mag ook haar jongste zoontje een tattoo ontwerpen. "Een plekje vrijgelaten zodat Théodore ook een tekening kan maken voor mij, dus ik kom binnen een jaartje nog eens terug", klinkt het.

Streepjes

Niet alleen Nuria, maar ook Stijn nam plaats op de pijnbank. Hij heeft drie streepjes op de binnenkant van zijn arm laten zetten en zijn vrouw verklapt meteen wat de achterliggende betekenis daarvan is. "Drie streepjes voor de drie belangrijkste mensen in zijn leven: Victor, Théodore en ikzelf", schrijft Nuria.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws