Stopt Marthe De Pillecyn na problemen bij K3? Zangeres hakt belangrijke knoop door

230531k3photonews
Het zijn bewogen tijden voor de meisjes van K3. Zo kwam Julia Boschman tijdens de shows met een harde klap op haar hoofd terecht en staat Marthe De Pillecyn door haar knieblessure al wekenlang met een brace op het podium. Wordt het K3-leventje hun niet stilaan te zwaar?
Marthe staat al enkele weken op het podium met een brace om haar knie omdat ze een blessure opliep tijdens de show. “Ik draag die brace zodat alles goed op z’n plek blijft zitten, want er zitten nog veel shows aan te komen", legt ze uit in HLN Showbits. “Er zijn gewoon heel veel shows momenteel, maar we doen wat we kunnen. Maar Marthe krijgt het steeds lastiger. Een groot deel van de show moet ze momenteel zelfs al zittend optreden (zie hieronder).
Maar er is geen tijd om uit te rusten, want de 'Vleugels'-show loopt nog tot begin juli. Maar wordt het Marthe niet stilaan te veel? Hoelang ziet ze zichzelf het zware K3-leventje nog leiden? “Ik probeer niet te veel in de toekomst te kijken”, besluit de zangeres in Dag Allemaal. “Hoelang willen mensen nog naar onze shows komen kijken? Dat weten we niet, hé. Maar kijk, deze zomer hebben we weer heel veel optredens. En onze K3 Live Late Night-shows in de Pop-up Arena in Middelkerke worden heel tof”, bedenkt ze zich.

Achttien jaar K3

Marthe loopt duidelijk niet op de feiten vooruit, net zoals Hanne Verbruggen. “Ik bekijk het jaar per jaar”, besluit het K3’tje. “Als mens kan je nog zoveel groeien en veranderen, je moet dat aanvoelen. Zolang ik het plezant vind, wil ik graag bij K3 blijven”, besluit ze. “Maar achttien jaar K3 (dat is hoelang Karen Damen en Kristel Verbeke het volhielden, red.)… Ik denk niet dat ik daar raak”, lacht Julia ten slotte.