Sven De Ridder erg aangedaan door twee sterfgevallen op korte tijd Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder erg aangedaan door twee sterfgevallen op korte tijd

Sven De Ridder erg aangedaan door twee sterfgevallen op korte tijd

Filmliefhebber Sven De Ridder kan het amper vatten. Op enkele dagen tijd hebben twee iconische acteurs het leven gelaten en dat komt hard aan. Op zijn Instagrampagina deelt hij nu nog een mooi eerbetoon.

Op 18 mei werd de filmwereld opgeschrikt door het overlijden van Helmut Berger. De Oostenrijkse acteur werd vooral bekend door de hoofdrollen in 'The Damned' en 'Ludwig' van de Italiaanse cineast Luchino Visconti. De acteur werd 78 jaar. Helaas kwam er drie dagen later opnieuw verschrikkelijk nieuws naar buiten.

Zo overleed de Britse acteur Ray Stevenson totaal onverwacht in Italië, waar hij een nieuwe film aan het opnemen was. Over enkele dagen zou hij 59 jaar zijn geworden. Waaraan hij juist gestorven is, is nog niet duidelijk. Stevenson werd vooral bekend door zijn rol in de film 'Thor', maar hij speelde ook in verschillende series zoals 'Vikings' en 'Rome'.

Eerbetoon

Op korte tijd moet de filmwereld dus afscheid nemen van twee grote acteurs. "Twee karakteracteurs van het witte doek verlieten ons in slechts een paar dagen... Ray Stevenson en Helmut Berger", aldus een emotionele De Ridder. "Rust in vrede", voegt hij er nog aan toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws