Sven De Ridder maakt prachtig nieuws bekend over zijn zoon Joshua Dean Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder maakt prachtig nieuws bekend over zijn zoon Joshua Dean

Sven De Ridder maakt prachtig nieuws bekend over zijn zoon Joshua Dean

Afgelopen weekend had het gezin van Sven De Ridder iets bijzonders te vieren. Op zijn Instagrampagina neemt de acteur even de tijd om zijn zoon Joshua Dean in de bloemetjes te zetten en hij wordt al snel overstelpt met reacties van zijn volgers.

Sven De Ridder is vooral bekend geworden bij het grote publiek als acteur. Als hij niet aan het werk is, spendeert hij graag quality time met zijn kinderen. Samen met zijn vrouw Chindy Wysmantel heeft hij een zoon Joshua Dean en een dochter Robin Rosy. Uit een vorige relatie heeft hij ook nog een zoon genaamd Dustin.

Vorige zondag was het feest ten huize De Ridder, want Joshua Dean mocht toen negentien kaarsjes uitblazen. "Gelukkige negentiende verjaardag Joshua Dean De Ridder", schreef de papa onder enkele mooie beelden. "Blijf avontuurlijk en ontdek de wereld mijn zoon. Geloof in je dromen, maak ze waar en laat je door niets of niemand tegenhouden", aldus Sven. "Blijf sterk en onafhankelijk", voegde hij er nog aan toe.

Felicitaties

Niet alleen Sven, maar ook zijn volgers willen Joshua Dean een dikke proficiat toewensen. "Hieperdepiep", "Happy B-Day", "Go Dean", "Gelukkige verjaardag aan de jongeman", "A happy one", "Zo tof", "Gefeliciteerd met je negentiende verjaardag", "Feest ze", "Fijne verjaardag lieve Dean" en "Geniet van je mooie dagje samen allemaal", klinkt het onder meer in de commentaren.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws