Tessa Wullaert en haar vriend overdonderen iedereen met heuglijk nieuws: "Dikke proficiat toppers!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tessa Wullaert en haar vriend overdonderen iedereen met heuglijk nieuws: "Dikke proficiat toppers!"

Tessa Wullaert en haar vriend overdonderen iedereen met heuglijk nieuws: "Dikke proficiat toppers!"

Tessa Wullaert (30) vormt al jaren een koppel met Mathias Deveugele. Op Instagram hebben de twee nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

De Red Flames maakten de afgelopen week bijzonder veel indruk in de Nations League. Zo versloegen ze Europees Kampioen en WK-finalist Engeland met 3-2. Tessa Wullaert was de vrouw van de match. Zij scoorde namelijk maar liefst twee doelpunten.

Maar niet alleen op professioneel vlak, ook op privévlak gaat het Tessa voor de wind. Zo vormt de voetbalster al jarenlang een gelukkig stelletje met Mathias Deveugele. Zij hebben nu ook iets bijzonders te vieren samen.

100 maanden

Zo zijn de twee inmiddels al 100 maanden (omgerekend 8 jaar en 4 maanden, red.) samen. "Mijlpaaltje vieren met onze eerste foto samen, exact 100 maanden geleden", schrijft Tessa bij een prachtige foto van hun tweetjes. De twee worden dan ook overladen met felicitaties. "Dikke proficiat toppers!", lezen we onder meer tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws