The Starlings verrassen al hun fans met bijzonder filmpje: "Baby-aankondiging?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

The Starlings verrassen al hun fans met bijzonder filmpje: "Baby-aankondiging?"

The Starlings verrassen al hun fans met bijzonder filmpje: "Baby-aankondiging?"

Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings delen een opmerkelijk filmpje op TikTok. Het muzikale duo heeft het namelijk over een derde lid en dat roept meteen vragen op bij enkele fans.

Tom Dice en Kato Callebaut zijn niet alleen collega’s, maar ze vormen ook al meer dan vier jaar een koppel. In 2021 stapten de twee zelfs nog in het huwelijksbootje. “Jij en ik, voor altijd. Nog nooit iemand zo graag gezien, nog nooit zo zeker geweest van iets”, klonk het toen op Instagram. Is het koppel nu ook klaar voor gezinsuitbreiding? De fans denken alvast van wel.

Op TikTok delen Tom en Kato namelijk een speciale video. De twee zingen hun nieuwste nummer ‘Rollercoaster’, maar wat meteen opvalt is het bijschrift. “Wacht tot het einde om de derde Starling te zien”, klinkt het. Ook de volgers van ‘The Starlings’ merken dat op en die hadden een ander einde verwacht.

Zo dachten ze namelijk dat het koppel erg heuglijk nieuws te melden had en hun zwangerschap bekend ging maken. “Lol, ik die dacht dat er een baby-aankondiging ging komen”, reageert een volger. Dat is helemaal niet aan de orde, want in het filmpje worden Tom en Kato gewoon vergezeld door een vrouw die meeschreeuwt met het nummer.

@wearethestarlings SURPRISE #newmusic #eurovision #eurosong2023 #rollercoaster #thestarlings ♬ Rollercoaster - The Starlings

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws