'Thuis'-acteur Mathias Vergels maakt prachtig nieuws bekend: "Nieuw kindje"

230504lynnvandenbroeckmathiasvergelsphotonews
Het zijn spannende tijden voor Mathias Vergels! De ‘Thuis’-acteur heeft groot nieuws en dat maakt hij vol trots bekend op Instagram.
Heuglijk nieuws van Mathias Vergels! Naast ‘Thuis’ timmert de acteur namelijk volop aan zijn muzikale carrière. De zanger is recent weer de studio ingedoken en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Fans hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort krijgen ze eindelijk het resultaat van al Mathias’ harde werk te horen.
“Yeeeeees! Het nieuwe kindje van Vergels & Het Goede Voorbeeld is geboren”, kondigt Mathias vol trots aan op Instagram. “Onze nieuwste single werd net gemastered en wij zijn er f*cking fier op.” Op enkele foto’s in de studio zien we hoe die tot stand gekomen is. Wanneer hij zijn nieuwe nummer uitbrengt, maakt hij binnenkort bekend. “De releasedatum volgt gauw. Razend benieuwd wat jullie ervan gaan vinden”, schrijft de zanger vol spanning.

Zo benieuwd

Fans kunnen alvast niet wachten om Mathias’ nieuwste hit te horen. “Ik kijk ernaar uit”, “Zo benieuwd”, “Wauw, zalig”, “Gas erop”, “Eindelijk nieuwe muziek” en “Coole foto’s”, luidt het in de comments. Zijn recentste single ‘Sinds Jij Bent Weggegaan’ bracht hij in november 2022 uit.