'Thuis'-actrice Tine Priem moet er de brui aan geven: "Met veel pijn in het hart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Tine Priem moet er de brui aan geven: "Met veel pijn in het hart"

'Thuis'-actrice Tine Priem moet er de brui aan geven: "Met veel pijn in het hart"

Tine Priem kruipt intussen al zeven jaar in de huid van Tamara in ‘Thuis’. Maar nu de actrice ook haar eigen boek ‘Van geluk gesproken’ heeft uitgebracht, heeft ze het drukker dan ooit. En daar moeten helaas sommige dingen voor wijken.

Met veel pijn in het hart heeft Tine Priem afgehaakt voor de theatertournee van ‘De Padelburen’ van Het Prethuis, een stuk over een koppel dat door de geluidsoverlast van de padelclub wil verhuizen. De speeldata zijn naar eigen zeggen niet verenigbaar met de bomvolle agenda van de actrice. Dat weet Dag Allemaal.

De voorstelling gaat op 2 februari in première en loopt nog tot 8 juni, goed voor maar liefst 75 opvoeringen. Te zwaar dus voor actrice, nu ze in ‘Thuis’ een steeds groter aandeel krijgt. Gelukkig hebben ze snel een vervanger gevonden. Katja Retsin neemt Tines rol over en schittert zo op de bühne naast onder meer ‘Thuis’-acteur Wim Stevens (Tom) en ‘Familie’-gezicht Peter Bulckaen (Mathias).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws