Tine Embrechts en Guga Baúl staan voor emotioneel moment: "Tijd voor een nieuw hoofdstuk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts en Guga Baúl staan voor emotioneel moment: "Tijd voor een nieuw hoofdstuk"

Tine Embrechts en Guga Baúl staan voor emotioneel moment: "Tijd voor een nieuw hoofdstuk"

Tine Embrechts en Guga Baúl hebben samen twee zoontjes, Gaston (8) en Maurice (5). Die jongste stond vandaag voor een bijzondere mijlpaal. De trotse mama en papa hebben ongetwijfeld een traantje weggepinkt.

De zomer is voorbij en dat kan maar één iets betekenen: het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Maar voor Maurice was deze 1 september extra bijzonder. Tine en Guga’s jongste zoon begint vandaag namelijk in het eerste leerjaar. “Yes, eindelijk mijn jongste naar het eerste leerjaar! Ga maar, gretig, guitig, groot, klein mannetje”, schrijft Tine vol trots op Instagram.

“Met veel goesting vloog onze Maurice vanmorgen de deur uit en stapte hij de klas in”, laat de actrice nog weten. “Die kleutertijd hebben we overleefd. Tijd voor een nieuw hoofdstuk!”, blikt ze positief vooruit, hoewel het toch een heel emotioneel moment was. “Veel succes” en “Hij gaat het goed doen daar”, steken Tines volgers haar een hart onder de riem.

“Goeie moed aan alle leerkrachten vandaag en champagne voor de ouders, we hebben de zomer overleefd”, grapt de actrice nog. Tine en Guga, die al zo’n 10 jaar samen zijn, hebben nog een tweede zoon samen, Gaston. Die mocht vlak voor de zomer nog 8 kaarsjes uitblazen. De actrice had ook al twee zonen, Luis Oscar (19) en Emilio (16), uit een vorige relatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws