Tine Embrechts overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws met de wereld deelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Embrechts overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws met de wereld deelt

Tine Embrechts overladen met felicitaties nadat ze heuglijk nieuws met de wereld deelt

Groot feest ten huize Tine Embrechts! De actrice vierde deze week haar verjaardag. Op dinsdag 30 mei is de actrice 48 jaar jong geworden, en dat werd natuurlijk stevig gevierd.

“Happy (birthday to) me”, schrijft de actrice liefdevol onder een reeks prachtige foto’s van een vakantie met haar vriendinnen. “48 jaar. Veel om op terug te blikken. Nog meer om naar uit te kijken”, besluit de blondine. “Maar soms is het nú meer dan genoeg, zeker als je er even een paar daagjes tussenuit kunt en op een wondermooie plek omringd wordt door een stel prachtige vrouwen”, bedenkt ze zich.

“Heerlijke flauwe cadeautjes, naaktzwemmen, fotoshoots waar je je rug helemaal krom voor trekt (en daarna als een pudding in elkaar zakt), spelen met de palletjes op het strand, wandelen, bier en krabbenpoten…”, vatten Tines “perfecte dag” zowat samen.

Stralende gezichtjes

“Hoera”, “Gelukkige verjaardag, wondervrouw”, “Gefeliciteerd”, “Klinkt absoluut geweldig”, “Geniet ervan”, “Ik zie allemaal stralende gezichtjes” en “Als ik er binnen tien jaar nog zo uitzie, zal ik zeker content zijn”, willen Tines volgers kwijt. Maar ook Nathalie Meskens, Natalia, Kelly Pfaff, Hilde De Baerdemaeker, Marieke Dilles (Vicky uit ‘Thuis’) en William Boeva zijn er als de bliksem bij om hun collega te feliciteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws