Tine Priem moet dringend wat van het hart over 'Thuis'-collega Christophe Haddad Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tine Priem moet dringend wat van het hart over 'Thuis'-collega Christophe Haddad

Tine Priem moet dringend wat van het hart over 'Thuis'-collega Christophe Haddad

Tine Priem onthulde onlangs op sociale media dat ze tweeënhalf jaar geleden in een zware burn-out terechtkwam. Nu ze er eindelijk volledig bovenop is, vertelt ze in TV-Familie openhartig over die moeilijke periode in haar leven en over de belangrijke rol die ‘Thuis’-collega Christophe Haddad daarin heeft gespeeld.

Tine Priem staat al zeven jaar als Tamara op de set van ‘Thuis’. Van haar burn-out hebben de kijkers op tv niets gemerkt. “Slechts één week hebben ze me thuis gehouden, omdat ze zagen dat het echt niet ging”, vertelt de actrice in TV-Familie. “En toen begon de lockdown. Dus had ik, net als iedereen bij ‘Thuis’, twee maanden vrij. En quasi aansluitend hadden we ons zomerverlof. Die ‘chance’ had ik dus.”

Na enkele maanden rust stond Tine bijna weer als de oude voor de camera. “Toen de opnamen voor mij weer begonnen, ging het met mij al een stuk beter”, gaat ze verder. “Al had ik soms nog van die brain fogs. Hersenmist. Ik struikelde soms over mijn teksten. Gelukkig gebeurde dat niet al te vaak en kan je een take opnieuw doen.” En gelukkig had ze collega en goede vriend Christophe Haddad, haar echtgenoot Bob in de reeks, bij wie ze steeds terecht kon.

“Met Christophe heb ik het er vaak over gehad”, zegt de ‘Thuis’-actrice. Hij is dan ook meestal haar tegenspeler. “Als ik het even moeilijk had, adviseerde hij mij om rustig te ademen. Ik kon bij hem terecht. Ik waardeer zijn steun enorm”, moet haar van het hart. Haar omgeving heeft haar enorm geholpen. “Door al die fijne mensen én zelfzorg ben ik er doorheen geraakt. Ik ben nu sterker dan voordien”, aldus Tine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws