Tinne Oltmans moet zware klap verwerken: "Voelt leeg en triestig aan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tinne Oltmans moet zware klap verwerken: "Voelt leeg en triestig aan"

Tinne Oltmans moet zware klap verwerken: "Voelt leeg en triestig aan"

Het zijn leuke tijden voor Tinne Oltmans. Nu de telenovelle ‘Lisa’ erop zit, kan de actrice zich volop op haar muziek storten. Zo bracht ze vorige week nog haar gloednieuwe single, ‘Feestje in m'n hoofd’, uit. Maar een tijdje terug ging het helaas niet zo goed met de zangeres.

In De Morgen praat Tinne Oltmans openhartig over de moeilijkste periode in haar leven, zo’n twee jaar geleden. “Toen zat de balans tussen mijn privéleven en werk zo verkeerd dat ik mij heel ongelukkig voelde”, biecht de actrice nu op. Maar dat is niet alles. Net in die periode is haar grootmoeder gestorven. “Daardoor voelde het beetje privéleven dat ik nog had leeg en triestig aan.”

“Als iemand sterft, heb je achteraf altijd spijt”, bekent Tinne. Spijt omdat ze meer tijd met haar grootmoeder had willen spenderen. “Maar vaak moet je eerst met je kop tegen de muur lopen voor er iets verandert. En het is jammer dat dat is gebeurd. Tegelijk ben ik blij dat het op mijn 28ste is gebeurd en niet op mijn 45ste. Ik heb nog veel tijd om aan die balans te werken”, besluit de actrice.

Evenwicht

Haar werk is voor haar altijd haar grootste prioriteit geweest. Maar de dood van haar grootmoeder heeft haar met beide voeten op de grond gezet. “Steeds vaker merk ik dat je pas in je werk kunt excelleren als je ook veel tijd in je privéleven kunt investeren. Vroeger geloofde ik dat niet”, beseft Tinne. Gelukkig slaagt ze er nu steeds beter in om haar evenwicht te vinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws