Tom Boonen steelt alle harten met filmpje van tweelingdochtertjes: "Wat een schattige meisjes!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Boonen steelt alle harten met filmpje van tweelingdochtertjes: "Wat een schattige meisjes!"

Tom Boonen steelt alle harten met filmpje van tweelingdochtertjes: "Wat een schattige meisjes!"

Tom Boonen heeft samen met zijn ex-vrouw Lore Van de Weyer twee dochtertjes: Valentine en Jacqueline. Sporza deelde nu ook een geweldig filmpje van de voormalige wielrenner en zijn twee oogappels.

Tom Boonen was onlangs te gast bij 'Wielerclub Wattage'. En omdat de opnames in Mol waren, nam hij zijn tweelingdochters Jacqueline en Valentine (allebei 9 jaar) mee. Sporza onderwierp hen ook aan een bijzondere vragenronde.

Zo vroegen ze onder meer of Tom een strenge papa is. “Nee!”, klinkt het in koor. Ze moeten ook raden hoeveel keer hij Parijs-Roubaix en de Ronde Van Vlaanderen won. Aan het einde van de vragenronde wil Sporza ook een geheim ontfutselen.

In bad gekakt

Waarop Valentine spontaan begint te vertellen over een verhaal uit zijn kindertijd. “Dat jij ooit in bad gekakt hebt en nonkel Sven zei: 'Oh, een dennenappel'”, waarna ze allemaal in lachen uitbarsten. “Ik was toen vijf jaar”, verdedigt Tom zich nog. Zijn fans kunnen alvast smakelijk lachen om het filmpje.

“Geweldig filmpje!”, “Heerlijk!”, “Zo grappig”, “Prachtig om te zien, je hebt leuke dochters Tom”, “Wat een twee schattige meisjes” en “Hoe zalig!”, klinkt het onder meer in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws