Tom Dice klapt uit de biecht: stelt Eurosong zijn huwelijk met Kato op de proef?

230114KATOCALLEBAUTTOMDICEINSTGRAM
Vandaag is dé grote dag. Vanavond wordt live vanuit Paleis 12 bekendgemaakt wie België naar het Eurovisiesongfestival stemt. Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings lopen alvast op de tippen van hun tenen. Zij zijn één van de zeven kanshebbers op het felbegeerde ticket naar Liverpool.
Als koppel deelnemen aan zo’n grote wedstrijd, het lijkt ons niet evident. Tom Dice en Kato Callebaut daarentegen wel. Het avontuur weegt volgens hen niet op hun huwelijk. “Ik vind het wel leuk om al die stappen samen te zetten. We voelen ons groeien als koppel, maar ook als performer zijn het leerrijke dagen”, denkt Tom erover in Story.
Maar ze hebben het natuurlijk superdruk. “Waardoor er minder tijd is voor ons privé. Maar we willen dit allebei heel graag, dus dat vormt geen probleem”, besluit ook Kato. “Eurosong is geen relatietest”, vindt Tom. “Het is eerder een test om te zien of je zelf tegen stress kunt”, vult zijn vrouw hem perfect aan. “En dan nog. De ene kan de andere geruststellen.”
Roepen en tieren komt er bij The Starlings niet aan te pas. “Dat hebben we nog nooit gedaan”, stelt Tom gerust. Zelfs als ze vanavond niet doorgaan, zullen ze niet kwaad zijn op elkaar. “Dan zullen we elkaar eerder moeten troosten omdat we heel teleurgesteld zijn”, bedenkt Kato zich. “We zullen dat een week of twee moeten verwerken, en dan gaan we weer verder. We blijven sowieso een koppel én we blijven muziek maken. Wat de uitslag ook is.”