Tom Waes verklapt waar hij in het geheim al maanden mee bezig is: "Daarom moest ook mijn haar af" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes verklapt waar hij in het geheim al maanden mee bezig is: "Daarom moest ook mijn haar af"

Tom Waes verklapt waar hij in het geheim al maanden mee bezig is: "Daarom moest ook mijn haar af"

Tom Waes scoort opnieuw een kijkcijferhit met 'Kamp Waes', maar intussen liggen die opnames al een tijdje achter de rug. Zo is de presentator volop bezig met nieuwe tv-plannen. Bij HLN Showbits onthult hij nu waar hij al maanden aan werkt.

Onlangs dook Tom Waes plots op met een afschoren coupe. En dat heeft ook een bijzondere reden, zo blijkt. "We zijn een test aan het doen", vertelt de presentator bij HLN Showbits. "Er komt een nieuwe fictiereeks aan. Die verschijnt pas binnen twee jaar, maar we zijn nu al aan het bekijken wat er met mijn haar moet gebeuren. De schminkster vroeg of ik het zag zitten om het af te doen. En dan kunnen we het van daaruit laten groeien en dan knippen we het eens zo en zo", aldus Tom.

"Ik mag er nog niets over zeggen, maar het wordt iets compleet anders dan 'Undercover'", gaat hij verder. "We zijn iets aan het schrijven waar ik echt goesting in heb en waar ik van voel: dit is echt op mijn lijf geschreven." Daarnaast is hij met nog een ander project bezig, waar hij wel al iets over kwijt kan, namelijk 'Kalm Waes'.

Tussendoortje

"Stress is de laatste twee jaar door de WHO bevonden als grootste, onrechtstreekse, doodsoorzaak ter wereld. En stress hebben we allemaal. Wij gaan testen: wat is het probleem? Zo gaan we in het programma op zoek naar oplossingen. Dus wat zijn eigenlijk dé manieren om ons te wapenen tegen waar iedereen last van heeft."

"Ik kan ook al verklappen dat ik het programma zag als een tussendoortje, maar dat het zo’n impact gehad heeft op mijn leven en dat van de makers, dat de VRT er intussen veel grotere plannen mee heeft", aldus Tom.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws