Toos uit 'De Mol' met spoed opgenomen in ziekenhuis: trouwfeest van vriend loopt dramatisch af Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Toos uit 'De Mol' met spoed opgenomen in ziekenhuis: trouwfeest van vriend loopt dramatisch af

Toos uit 'De Mol' met spoed opgenomen in ziekenhuis: trouwfeest van vriend loopt dramatisch af

Brute pech voor Toos Vandervelde (27) uit ‘De Mol’. Wat een spetterend trouwfeest van een goede vriend moest worden, liep in mineur af voor de verliezend finalist. De kandidaat werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij meteen onder het mes moest.

Toos Vandervelde, de verliezend finalist uit het voorbije seizoen van ‘De Mol’, zal het trouwfeest van zijn goede vriend niet snel vergeten. Helaas niet in de positieve zin van het woord. De schrijnwerker liep tijdens het dansen een pijnlijke scheenbeenbreuk op. Dat laat Play4, die ‘De Mol’ op antenne brengt, weten aan Het Laatste Nieuws.

“Tijdens het dansen is er een andere gast op zijn been gevallen”, verduidelijkt de zender. “De breuk die Toos opliep was een vrij ‘zuivere’ breuk. Hij werd intussen al succesvol geopereerd.” De kandidaat heeft helaas een lange revalidatie voor de boeg. “Toos hoopt snel weer de oude te zijn, maar is momenteel volop aan het herstellen”, aldus Play4.

‘De Mol’-finale

Toos slaagde er in het voorbije seizoen van ‘De Mol’ als eerste in om Comfort Achuo te ontmaskeren als mol. Helaas moest in hij in de finale alsnog de duimen leggen voor Lancelot. Zo zag hij de prijzenpot van 27.320 euro op het nippertje aan z’n neus voorbijgaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws