"Topmoeder": Winnie uit 'Blind Getrouwd' deelt geweldig nieuws over dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Topmoeder": Winnie uit 'Blind Getrouwd' deelt geweldig nieuws over dochtertje

"Topmoeder": Winnie uit 'Blind Getrouwd' deelt geweldig nieuws over dochtertje

Afgelopen zondag werden alle mama's in de bloemetjes gezet. Voor Winnie Bogaerts was het de eerste keer dat ze moederdag vierde als mama en op haar Instagrampagina deelde ze een mooie boodschap.

Winnie Bogaerts is bekend geworden door haar deelname aan 'Blind Getrouwd'. In dat VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Jonah Hulselmans en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Vorig jaar bezegelden ze hun liefde ook nog met een kindje. Zo mochten ze in september hun dochtertje Lily verwelkomen.

Op Instagram deelde ze op moederdag een prachtig berichtje. "Vroeger was ik moe, nu ben ik moeder", schreef ze onder een kiekje waarop ze Lily borstvoeding geeft. Bovendien heeft ze ook nog leuk nieuws te melden, want Lily wordt binnenkort al acht maanden. "Al bijna acht maanden mama van dit pateeke en ik kan ze geen dag meer missen. Een nacht daarentegen...", aldus Winnie

Complimentjes

De volgers van Winnie laten al snel heel wat lieve berichtjes achter. Zo vinden zij dat ze een supermama is. "Fijne moederdag, Winnie. Je doet dat fantastisch goed", "Geniet er samen van", "Topmoeder", "En zo is het maar net. Fijne MOE-derdag", "Supergoed bezig", "Je doet dat fantastisch", "Amai al acht maanden, gaat toch snel" en "Geniet toch maar van ieder moment", reageren zij onder meer.

Populair

Laatste nieuws