Trotse oma Annemie Struyf mag prachtig nieuws delen: "Het mooiste geschenk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Trotse oma Annemie Struyf mag prachtig nieuws delen: "Het mooiste geschenk"

Trotse oma Annemie Struyf mag prachtig nieuws delen: "Het mooiste geschenk"

Onlangs kon de kijker Annemie Struyf nog zien schitteren in ‘Het Hoge Noorden’ op Eén. Binnenkort keert ze terug met het derde en laatste seizoen van het populaire programma. Maar ook op privévlak kreeg de presentatrice fantastisch nieuws te horen.

Annemie Struyf mag zich trotse oma noemen van haar twee oogappels Oscar en Jutta, een rol die haar op het lijf geschreven staat. De 'Het Hoge Noorden'-presentatrice mag van geluk spreken, want daar komt straks nog een derde kleinkindje bij.

“Heerlijke zondag. Oscar en ik”, schrijft Annemie bij een prachtig kiekje met haar eerste kleinzoon. “En straks, in de zomer, word ik nog eens grootmoeder. Voor de derde keer al”, Zo dankbaar om zoveel geluk.

Annemie zit duidelijk op een roze wolk. “Heerlijk”, “Proficiat!”, “Zalig, geniet ervan”, “De grootste rijkdom”, “Dat is echte liefde, zo mooi”, “Om te koesteren”, “Zo blij voor jou”, “Grootmoeder zijn is het mooiste geschenk” en “Kleinkinderen zijn de dessertjes van het leven”, schrijven haar volgers in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws