Trouwen Lize Feryn en Aster Nzeyimana binnenkort? Actrice onthult plots meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Trouwen Lize Feryn en Aster Nzeyimana binnenkort? Actrice onthult plots meer

Trouwen Lize Feryn en Aster Nzeyimana binnenkort? Actrice onthult plots meer

Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn intussen al zo’n vijf jaar samen, maar gaan ze binnenkort ook in het huwelijksbootje stappen? De actrice vertelt daar nu meer over in een nieuw interview.

Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn al enkele jaren een van de meest populaire showbizzkoppels van Vlaanderen. Ze hebben beide een zeer succesvolle carrière, maar hebben ze ook al grote toekomstplannen? “Het onderwerp ‘trouwen en kindjes’ houdt ons wel bezig”, geeft Lize eerlijk toe aan Story.

Toch stellen ze die plannen nog even uit. “Met vijftig theatervoorstelling op stapel is dat momenteel praktisch onhaalbaar”, biecht de actrice op. “Och, ik ben nog jong”, bedenkt Lize zich. Daarnaast wil ze ook nog verduidelijken dat de witte jurk die ze onlangs op de MIA’s droeg geen vette knipoog was.

“Ik heb me op voorhand wel afgevraagd: ‘Mag ik dit wel aandoen?’”, vertelt ze. Zo vond Lize dat het witte kleedje een beetje op een bruidsjurk leek. Eveneens verduidelijkt ze dat het nog niet zover is. “In elk geval, ik ben nog niet gevraagd, nee”, onderstreept ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws