Van een verrassing gesproken! 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt bijzonder nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Van een verrassing gesproken! 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt bijzonder nieuws bekend

Van een verrassing gesproken! 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck maakt bijzonder nieuws bekend

Binnenkort start een nieuw seizoen van 'Special Forces' op VTM. Nu loste de zender ook enkele nieuwe namen die zullen deelnemen aan het programma, onder wie 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck.

Eerder raakte al bekend dat ex-voetballer Olivier Deschacht, intensivist Geert Meyfroidt en presentatrice Nora Gharib zullen deelnemen aan het nieuwe seizoen van 'Special Forces'. Nu dropte VTM nog drie nieuwe namen.

Zo zullen ook de Nederlandse zanger Gers Pardoel, ex-wielrenner Jan Bakelants én 'Thuis'-gezicht Lynn Van den Broeck te zien zijn in het programma. "Ik ben iemand die moeite heeft met falen. Ik zal niet snel zeggen: ‘nu laat ik het erbij’. Zeker niet als ik het gevoel heb dat ik nog niet alles uit de kan heb gehaald", vertelt Lynn Van den Broeck over haar deelname.

Geen opgever

"Ik zal echt proberen om, als ik de bodem voel, te kijken of ik daar nog ietsje onder kan. Ik ga niet meteen stoppen als ik de bodem zie, ik moet hem toch eerst echt hard voelen. Ik ben geen opgever", klinkt het ook nog. Wanneer het nieuwe seizoen van 'Special Forces' op tv te zien zal zijn, is nog niet geweten.

Inmiddels deelde ze het nieuws ook al op haar Instagrampagina. "Ik moet mezelf nog in de arm knijpen als ik deze foto zie. Ik lijk hier zo hard op mijn papa, crazy. Hij was trouwens mijn grote motivatie om mee te doen, al zelf heel zijn leven een militair en ik wou wel eens zien hoeveel ik van dat DNA in mij heb. Dat het pittig zal worden staat vast maar een uitdaging uit de weg gaan zal ik niet snel doen. Hoe ik het ervan afbreng zie je binnenkort op VTM."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws