Veertien jaar na K3: brengt Kathleen Aerts binnenkort weer nieuwe muziek uit? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Veertien jaar na K3: brengt Kathleen Aerts binnenkort weer nieuwe muziek uit?

Veertien jaar na K3: brengt Kathleen Aerts binnenkort weer nieuwe muziek uit?

Veertien jaar geleden trok Kathleen Aerts een streep onder haar K3-avontuur. Intussen woont de blondine al zo’n acht jaar met haar gezin in Paarl in Zuid-Afrika, waar ze dolgelukkig is en haar grote droom najaagt. Ze opende namelijk haar eigen guesthouse. Maar past zingen nog wel in dat plaatje?

Karen Damen en Kristel Verbeke moesten zo’n veertien jaar geleden zonder Kathleen Aerts verder. Jaren geleden bracht het ex-K3’tje als solo-artieste nog wat muziek uit, maar dat lag daarna lange tijd stil. In 2020 dook ze in ‘The Masked Singer’ op als Zeemeermin en in 2021 bracht ze nog haar single ‘Droom!’ uit voor haar programma ‘Villa Zuid-Afrika’.

Sindsdien hebben we op muzikaal vlak niets meer van de blondine gehoord. Is ze van plan om daar binnenkort verandering in te brengen? Het lijkt erop van niet. “Ik heb jammer genoeg maar twee handen”, klinkt Kathleens antwoord in HLN Showbits. “En die twee handen zijn meer dan gevuld met alles wat we in Zuid-Afrika zitten te doen.”

Bovendien zou ze geen half werk willen leveren. “Als je dat een beetje goed wil aanpakken, dan verwacht een platenfirma ook dat je wat meer terug in België bent en zo”, bedenkt het ex-K3’tje zich. Dus hoewel Kathleen nog elke dag uit volle borst zingt - onder de douche of in haar guesthouse weliswaar- zit opnieuw professioneel een plaat opnemen en meer tijd in België doorbrengen er niet in.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws