Verdwijnt pas verloofde Lynn Van den Broeck (Viv) uit 'Thuis'? "Leven loopt niet altijd zoals gepland" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verdwijnt pas verloofde Lynn Van den Broeck (Viv) uit 'Thuis'? "Leven loopt niet altijd zoals gepland"

Verdwijnt pas verloofde Lynn Van den Broeck (Viv) uit 'Thuis'? "Leven loopt niet altijd zoals gepland"

Lynn Van den Broeck had onlangs nog zeer heuglijk nieuws te melden. Zo heeft ze haar vriend en 'Thuis'-collega Mathias Vergels ten huwelijk gevraagd. Op Instagram heeft de 30-jarige actrice nu ook opvallend nieuws te melden over haar toekomstplannen.

Lynn Van den Broeck vertolkt inmiddels als vier jaar de rol van Viv in 'Thuis'. Maar Lynn schittert ook als theateractrice. Op Instagram beschrijft ze nu de liefde voor die beide jobs en onthult ze ook of ze nog lang zal doorgaan met haar tv-werk.

"Het theater, een van de plaatsten waar ik het liefste ben. Altijd gedacht dat ik hier zou eindigen na mijn studies", steekt Lynn van wal op Instagram. "De ene productie na de andere spelen, dat was mijn doel. Het was dan ook een uitgemaakte zaak: ik ben een 'theateractrice'. Maar het leven loopt natuurlijk niet altijd zoals gepland en op een zeker moment belandde ik dan toch voor de camera", aldus Lynn.

Hart verloren

"Door de jaren heen heb ik ook gemerkt dat het niet het ene of het andere moet zijn", gaat ze verder. "Ik ben dan ook oprecht gelukkig dat beide werelden in mijn leven zijn. Er staan veel theaterstukken op het programma en de camera blijft ook nog wel even draaien", verzekert ze haar fans. "En moesten ze mij nu vragen: 'Wat kies je? Theater of tv?' Awel; ik zou het moeilijk vinden om een antwoord te geven. Maar de magie, de spanning, het creëren en het beleven, dat gebeurt in de wonderlijke 'rodezeteltjeszaal'. Daar waar ik mijn hart verloren heb. En jullie, blijven kijken. Want zonder publiek, zijn we niets. Tot snel? In een van die zalen? Of tot op je scherm?", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws