"Verschrikkelijk om te beseffen": Wout Bru openhartig over kindermishandeling Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Verschrikkelijk om te beseffen": Wout Bru openhartig over kindermishandeling

"Verschrikkelijk om te beseffen": Wout Bru openhartig over kindermishandeling

Wout Bru is zo'n drie maanden geleden voor de vierde keer papa geworden. Met zijn huidige vriendin Natassia heeft hij twee dochtertjes, maar de chef-kok heeft ook al twee kinderen uit een vorige relatie. In een nieuw interview vertelt hij nu een verschrikkelijk verhaal over zijn zoon Boris.

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde moeten binnenkort op zoek gaan naar een nanny voor hun twee dochtertjes. Toch zal Wout extra voorzichtig zijn tijdens deze zoektocht, want hij heeft vroeger iets ergs meegemaakt. Zo had de chef een oudere dame als nanny toen hij met zijn ex-vrouw in Frankrijk woonde en die mishandelde zijn zoon.

“Toen Boris zes maanden was, viel het me op dat hij altijd schok en zich wegtrok als ik hem wou oppakken”, vertelt Wout aan Dag Allemaal. Dat vond hij vreemd en na een waarschuwing van zijn broer heeft hij besloten om eens onverwacht een kijkje te gaan nemen terwijl de nanny dacht dat hij op het werk zat. Toen deed hij een vreselijke ontdekking.

“Ze had onze honden opgesloten in een koelcel, die waren helemaal opgefokt. Boris trof ik aan in een keiwarm bad, rood en half verbrand door het hete water. Ze sloeg hem ook continu”, biecht Wout op. Een kinderarts stelde dan ook vast dat dat de reden was waarom Boris steeds wegtrok. “Hij was bang dat ik hem zou slaan. Verschrikkelijk om te beseffen als vader”, legt de chef-kok uit.

Ontslag

Vervolgens onthult Wout ook nog waarom de nanny juist zo handelde. Zo gaf ze toe dat Boris op haar zenuwen werkte. “Het enige wat hij doet is bleiten”, vertelde de vrouw. “Om hem te stoppen, propte ze hem vol met pap en als dat niet hielp, sloeg ze hem”, klinkt het. Natuurlijk heeft Wout de nanny meteen ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws