Verschrikkelijk wat Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' meemaken op vakantie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verschrikkelijk wat Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' meemaken op vakantie

Verschrikkelijk wat Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' meemaken op vakantie

Jiri Punt en Florence Vandoorne vertoeven momenteel in het zonovergoten Bali. De tortelduifjes posten geregeld leuke beelden van hun tripje op sociale media, maar nu hebben ze minder leuk nieuws te melden. Zo waren ze getuige van een verkeersongeluk.

Jiri Punt en Florence Vandoorne hebben we vorig jaar leren kennen in het VTM-programma 'Blind Getrouwd'. Het koppel is nog steeds samen en momenteel zijn ze aan het rondtrekken op het Indonesische eiland Bali. Op hun Instagrampagina's geven ze bijna dagelijks een update over die trip, maar nu post Florence een droevig bericht. Zo hebben ze namelijk een scooterongeluk zien gebeuren.

Op haar Instagramverhaal legt het 'Blind Getrouwd'-gezicht uit wat er juist is gebeurd. "In tegenovergestelde richting zagen we een koppel op scooter een auto ontwijken, zwalpen en de afgrond invallen", schrijft ze. Jiri en Florence keerden daarna meteen rechtsom om het koppel te zoeken. "Toen zagen we dat hun val gelukkig door enkele bomen gebroken werd, waardoor ze niet volledig beneden lagen", klinkt het.

Geluk bij een ongeluk

"Buiten enkele oppervlakkige bloedingen en sternale pijn bij de vrouw, leek het op het eerste zicht gelukkig mee te vallen", verduidelijkt Florence. Ze deelt dit bericht op sociale media om een duidelijke boodschap over te brengen. "Hierbij dus nogmaals het belang van het dragen van een helm, geen te zotte toeren uit te willen halen en goed kijken naar het soms drukke verkeer", zegt ze.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Populair

Laatste nieuws