Viktor Verhulst deelt erg somber nieuws: "Definitief uit elkaar"

230509viktorverhulstsarahputtemansphotonews
Viktor Verhulst (29) vormde al vijf jaar een dj-duo met goede vriend Kobe Ilsen (41). Die laatste besloot zopas om zijn dj-carrière on hold te zetten. Nu laat Viktor Verhulst weten dat hij solo verdergaat. De twee gaan op professioneel vlak dus definitief uit elkaar. Dat vertelt Viktor bij HLN.
Het dj-duo Viktor & Kobe was vijf jaar geleden meteen een schot in de roos. Ze kregen een platencontract, brachten een single uit en stonden zelfs op Tomorrowland. "In één jaar tijd deden Kobe en ik meer dan 110 shows. Dat is om de drie dagen een show en dus een extra job die erbij komt", zegt Viktor bij HLN.
Kobe Ilsen liet onlangs nog weten dat zijn dj-werk niet meer te combineren viel met zijn andere jobs en de zorg voor zijn zoontje Magnus (1,5 jaar). "Het is spijtig, uiteráárd", aldus Viktor. "Maar ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen", klinkt het.

Eerste soloshow

En binnenkort mag hij zelfs al voor de eerste keer alleen achter de draaiknoppen staan. "Mijn eerste show is op 13 januari in de Carré, de eerste keer helemaal alleen en dat gaat sowieso spannend zijn", aldus Viktor. "Maar ik heb veel technische ervaring opgedaan de voorbije jaren, ik ga er dus met genoeg zelfvertrouwen staan. Anders zou ik ook niet beginnen aan een solocarrière. We hebben trouwens de boekingen opengezet voor 2024 en meteen kwamen er heel wat binnen. Leuk om te voelen dat er interesse is in mijn solocarrière."