Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hakken duidelijke knoop door: "Hebben we als koppel beslist" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hakken duidelijke knoop door: "Hebben we als koppel beslist"

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hakken duidelijke knoop door: "Hebben we als koppel beslist"

Vanavond is het zover: dan maakt Sarah Puttemans haar debuut op het scherm in ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ op Play4. Naast haar vriend Viktor Verhulst in ‘De Verhulstjes’ daarentegen zullen we haar niet snel zien.

Haar deelname aan de BV-kookshow op Play4 is meteen Sarah Puttemans’ eerste grote media-optreden. Daar zal het wellicht ook niet bij blijven. “Mijn enige 'vereiste' is dat het programma bij mij past. Ik weet in ieder geval dat ik niet cameraschuw ben”, zegt de influencer in Het Laatste Nieuws. Nochtans heeft ze voor ‘De Verhulstjes’, de realityreeks van haar schoonfamilie, vriendelijk bedankt.

“Vik en ik hebben van bij het begin beslist dat we niet als koppel in een programma willen”, legt Sarah uit. De tortelduifjes willen hun relatie zoveel mogelijk uit de schijnwerpers houden, en dat lijkt hen aardig te lukken ook. “We willen onze relatie zo privé mogelijk houden. Dat lijkt ons het gezondste. En zo hebben we 's avonds nog iets te vertellen”, lacht ze.

Andere kant van mezelf

Viktor was wel de eerste om haar deelname aan ‘Celebrity Masterchef’ toe te juichen. “Toen ik daarvoor gevraagd werd, had ik daar aanvankelijk m'n twijfels bij. Ik ben absoluut geen keukenprinses. Maar mijn liefje was de eerste om mij aan te moedigen”, weet Sarah te vertellen. “Hij zag het als een mooie kans, waarbij ik eens een andere kant van mezelf kon tonen”, aldus de influencer.

Populair

Laatste nieuws