Viktor Verhulst heeft heuglijk nieuws: James Cooke moet meteen wat kwijt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst heeft heuglijk nieuws: James Cooke moet meteen wat kwijt

Viktor Verhulst heeft heuglijk nieuws: James Cooke moet meteen wat kwijt

Het was een bijzondere week voor Viktor Verhulst. Zo verklapte hij eerder al dat hij samen met zijn dj-collega Kobe Ilsen grote plannen had en nu is het eindelijk zover. James Cooke is erg enthousiast en heeft nu een duidelijke boodschap voor het duo.

Viktor Verhulst vormt samen met Kobe Ilsen al een tijdje het dj-duo ‘Ilsen & Verhulst’. Zo draaiden ze al op verschillende grote evenmenten en deze zomer zullen ze zelfs schitteren op Tomorrowland. Het gaat hard voor de mannen en nu hebben ze nog meer leuk nieuws. Zo hebben ze deze week hun eerste eigen single uitgebracht.

“We hebben dat ooit nog wel gedaan om te lachen, maar intussen zijn we daar wel heel serieus mee bezig”, zei Kobe eerder al op de radio. “En daar is nu een heel tof nummer uitgekomen”, voegde hij er nog aan toe. Afgelopen vrijdag is de single ‘Nu staan we hier’ uitgekomen en de reacties zijn alvast zeer positief.

Complimentjes

Het nummer, dat een samenwerking is met Kimberly Fransens en SImon Eeraerts, valt duidelijk in de smaak. Ook James Cooke is fan van 'Nu staan we hier'. Op zijn Instagramverhaal deelt hij dan ook maar al te graag de nieuwe single en hij moet ook nog wat kwijt aan Viktor en Kobe. "Proficiat", schrijft het tv-gezicht. "Hoe leuk is dit", voegt hij er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws